Serena Williams

Jucătoarea de tenis Serena Williams donează copiilor din Statele Unite peste 4 milioane de măști medicale, într-un gest care a fost aplaudat unanim de opinia publică de peste ocean.

Fostul număr 1 mondial a anunțat pe pagina de Instagram că alături de compania Bella+Canvas va dona 4.250.000 de măști școlilor din zone defavorizate, în așa fel încât la începerea anului școlar, în această toamnă, cât mai mulți copii să fie protejați de COVID-19. Odată cu acest gest, compania a anunțat că va dona un număr egal de măști, același lucru fiind valabil și în cazul achiziționării unor măști, la una cumpărată oferindu-se alta gratis.

„Întoarcerea la școală în această toamnă înseamnă #masksforkids (măști pentru copii n.r.) de purtat. Prin programul #MasksForKids, școlile pot accesa rapid măști și materiale educaționale. Pe lângă donarea celor 4,25 milioane de măști, o altă mască va fi donată pentru fiecare achiziționată de școli”, a declarat Serena Williams.

Sportiva în vârstă de 38 de ani are o fetiță de doi ani, Olympia, iar în ultimele luni, cele două au petrecut foarte mult timp împreună. Numeroase momente drăguțe au fost imortalizate în fotografii și au fost pe rețelele de socializare.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *