Sâmbătă dimineața va fi deschis un centru de vaccinare în parcarea complexului comercial „Dragonul Roșu”. Cu acest prilej, cei care se vor vaccina împotriva Covid-19 vor avea ocazia să participe la o tombolă cu premii.

Centrul va fi deschis publicului sâmbătă, 30 octombire, de la ora 09:30. Pentru operativitate, vor exista două fluxuri de vaccinare, cu serurile Pfizer-BioNTech şi Johnson & Johnson. Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face fără programare prealabilă, doar cu prezentarea actului de identitate valabil. Ulterior, „programul va fi zilnic între orele 08:00 – 14:00, de luni până sâmbătă, inclusiv”, anunţă reprezentanţii centrului comercial „Dragonul Roșu”.

„Este a două campanie de vaccinare iniţiată la „Dragonul Roşu” după cea din perioada mai şi iunie, ce a fost derulată în parteneriat cu Ministerul Apărării Naţionale prin unitatea mobilă a Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Prima campanie de vaccinare a fost un real succes şi au rezultat mii de vaccinări. Ne dorim în primul rând să contribuim la contracararea creşterii rapide a numărului de infectări cu SARS CoV-2 în rândul populaţiei nevaccinate, să sprijinim autorităţile şi să asigurăm acces facil tuturor celor ce doresc să se vaccineze. Dragonul Roşu a fost printre primele unităţi private care s-au mobilizat exemplar în prevenirea răspândirii virusului SARS-COV prin igienizarea permanentă a centrului şi prin campaniile de informare care recomandă imunizarea pentru a putea reveni împreună la normalitate. Le mulţumim, în acest sens, partenerilor de la Direcţia de Sănătate Publică Ilfov şi Prefectura Ilfov pentru sprijinul acordat. Suntem convinşi că acţiunea va avea un impact pozitiv asupra situaţiei curente”, a precizat Cătălin Marius Dragotă, Director Operaţional al centrului comercial.

Campania este derulată în parteneriat cu clinica Medicavol, Prefectura Judeţului Ilfov şi Direcţia de Sănătate Publică Ilfov. Cu ocazia acestei acţiuni se va organiza o tombolă, la care vor avea dreptul să participe doar persoanele care se vaccinează pe parcursul acestei acţiuni, prin simpla completare a unui tichet. Extragerea câştigătorilor va avea loc pe 25 noiembrie iar participanţii vor avea şansa să câştige unul dintre cele 50 de premii care constau în telefoane, tablete, produse electro-casnice sau premiul cel mare, un automobil Dacia Duster.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *