În graba lor, trei bărbați cu vârste cuprinse între 36 și 45 de ani, care au jefuit o cramă, au uitat la fața locului declarația pe proprie răspundere, care conținea adresa unuia dintre ei.

Totul s-a întâmplat nu în România, după cum v-ați fi așteptat, ci în Sudul Franței. Cei trei ghinioniști au fost ridicați de jandarmi de la domiciliul lor din Saint-Pierre-d’Aurillac. Jandarmii brigăzii Langon nu au pierdut mult timp până să pună mâna pe ei.

Cei trei bărbați s-au prefacut că vor să cumpere vin în magazinul unei crame din Pian-sur-Garona, în apropiere de Saint-Macaire, la sud de zona Gironde.

În timp ce doi dintre ei au distras atenția vânzătorului, cel de-al treilea a intrat într-o cameră alăturată, în care era păstrată casa de marcat, din care a furat… 40 de euro. În cele din urmă, surprinși de vânzător, cei trei bărbați au rupt-o la fugă. Însă, în panica momentului, unuia dintre ei i-a scăpat pe jos declarația pe proprie răspundere, cu adresa domiciliului indicată.

Conform publicației franceze Sud Ouest, bărbații au fost arestați preventiv și aduși în fața Curții Penale din Bordeaux.

 

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *