Patru companii de reciclare, GreenPoint Management, Green PC Ambalaje, Iridex Group Import-Export și Servicii Salubritate București au donat 3 ventilatoare, în valoare totală de 70.000 de euro, unor spitale din București și Râmnicu Vâlcea.

Două ventilatoare au ajuns la Spitalul Clinic de Urgență „Prof. Dr. Agrippa Ionescu” București  și unul la Spitalul Județean de Urgentă Râmnicu Vâlcea. Ambele spitale sunt destinate tratării cazurilor de infecție cu COVID-19.

„Ne aflăm într-o perioadă extrem de dificilă. Acum, solidaritatea și responsabilitatea noastră, a tuturor, sunt cruciale. Trebuie să privim spre viitor și să contribuim fiecare cu cât putem pentru a putea să trecem peste această provocare, cauzată de COVID-19”, au declarat Adela și Cristian Lazăr din partea GreenPoint Management și Green PC Ambalaje.

Achiziționarea a fost realizată în colaborare cu Asociația pentru Promovarea Schimburilor Economice și Culturale cu Taiwan ROTA, care a lucrat cu cele patru companii pentru a achiziționa și a primi rapid cele trei aparate din Taiwan, fabricate în SUA.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *