Blue Lagoon Clean, o firmă românească ce oferă servicii ecologice de curățare și dezinfectare a hainelor a început producția unor kituri de lămpi germicidale împotriva microorganismelor, inclusiv a coronavirusului.

Lămpile UVC germicidale sunt recomandate în spațiile comerciale care trebuie să fie dezinfectate, igienizate și sterilizate, dar și în spațiile pentru birouri, ca măsură de siguranță pentru angajați și clienți împotriva coronavirus, mai ales că în curând se va relua treptat activitatea comercială. Lămpile produse de Blue Lagoon Clean pot dezinfecta o suprafață de 30 de metri pătrați și pot fi controlate de pe orice dispozitiv iOS sau Android.

Ideea dezvoltării acestui proiect a venit în momentul în care fondatorii companiei Blue Lagoon Clean și-au propus să doteze punctele de lucru cu o astfel de tehnologie, cu eficiență demonstrată în distrugerea virusurilor și a bacteriilor, dar au întâmpinat nenumărate probleme.

Echipa Blue Lagoon Clean va dona un echipament cu lampă UVC celor din linia întâi de la Institutul Matei Balș din București. În luna aprilie, compania a mai donat aceluiași institut 1000 de măști, 300 de perechi de mănuși, 20 litri de dezinfectant, 6 litri de spirt și 600 de șervețele dezinfectante.

Durata de viață a unei lămpi UVC, componenta principală din KIT este de 8000 de ore.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *