soferi de tir

Mai mulți șoferi de TIR din Suceava care se aflau în pauza obligatorie au strâns din proprie inițiativă toate gunoaiele de pe marginea șoselei, la Vama Veche.

Aceștia aștepteau să treacă vama în Bulgaria, cu un transport agabaritic. Șoferii de TIR au curățat zona, strângând mai mulți saci de gunoaie de pe marginea șoselei, oferind un exemplu tururor.

Imaginile au fost publicate pe pagina de Facebook Șofer de TIR și au strâns mii de distribuiri și sute de comentarii într-o singură zi.

„Live din Vama Veche. Acești șoferi din Suceava, parte dintr-un convoi agabaritic ce așteapta să treacă spre Bulgaria, au strâns toate gunoaiele aruncate de automobiliști în șanț de-a lungul timpului. Spiritul civic de care au dat dovadă în pauza lor de 45 de ore merită dat exemplu”, se arată pe pagina de Facebook.

Într-adevăr, numeroase comentarii ale internauților au lăudat această inițiativă spontană a șoferilor de TIR suceveni. „Felicitări! Așa trebuie să facem toți cetățenii acestei țări, dacă vrem o țară ca afară…”, a scris unul dintre aceștia. „Respect, dar ar trebui și primăriile sau cei ce iau bani pe roviniete sa facă locuri adecvate și să curețe regulat, cum fac în multe din țări”, a comentat un altul.

Șoferi de TIR strângând gunoaie în Vama Veche    FOTO: Facebook – Mihai Florin Boghian

Pentru pentru spiritul civic arătat, pentru implicare activă și pentru faptul că le pasă de felul în care arată locurile pe unde trec, vestibune.com îi declară șoferii de TIR din Suceava drept „Eroii Zilei”!

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *