Cosmetic Plant donează 2,5 tone de cremă reparatoare pentru mâini personalului medical care lucrează în spitalele din întreaga țară. Primele pachete au fost trimise către spitale din Cluj, iar următoarele livrări vor ajunge pe parcursul acestei săptămâni la alte 34 spitale din 19 județe ale țării, în care se tratează pacienți COVID-19.

„Respectăm enorm oamenii din sistemul medical pentru activitatea și implicarea lor deosebită, așadar am încercat să le mulțumim și să îi răsplătim. Prin gestul nostru de a dona personalului medical din întreaga țară 2,5 tone de creme reparatoare pentru mâini, sperăm că am reușit să îi facem să zâmbească sincer în aceste momente dificile”, au precizat pe pagina lor de Facebook cei de la Cosmetic Plant.

„Prin gestul nostru, dorim să îi asigurăm că nu sunt singuri și încercăm – pe măsura posiblităților noastre – să avem puțin grijă de ei, la fel cum și ei au grijă de noi toți”, declară Dr. Susana László, director general și acționar al Cosmetic Plant.

Bazele Cosmetic Plant au fost puse în anul 1991 de către farmacista Ileana Meșter, mama Susanei Laszlo, cu o experiență de peste 20 de ani în cosmetologie. Investiția inițială în companie a fost de 1.000 de dolari. Afacerea a crescut, a obținut certificări internaționale, iar în anul 2007 a fost finalizată construcția unei clădiri noi, dar abia în 2013 a fost mutată fabrica. Cosmetic Plant a crescut de la afaceri de doar 850.000 lei în anul 2.000 la 8,9 milioane lei în 2015, principala sursă a creșterii businessului fiind reinvestirea profitului.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *