Holcim România va ajuta 11 spitale din 8 județe, implicate direct în lupta cu SARS-Cov2, suma totală donată fiind de 2,6 milioane de lei (aproximativ 540.000 de euro).

Compania a ales spitalele din comunitățile în care își desfășoară activitatea. Mai precis, județele Arad, Argeș, Bihor, Cluj, Dâmbovița, Prahova, Iași și Timiș. Fondurile vor fi folosite pentru a cumpăra echipamente medicale și individuale de protecție precum mănuși, combinezoane, măști, tuneluri de dezinfecție, lămpi UV, ventilatoare mecanice, monitoare de funcții vitale sau paturi ATI.

„Am luat decizia de a contribui în punctul cel mai sensibil pentru comunități, acolo unde este și va fi în continuare cea mai urgentă nevoie în următoarea perioadă. Iar cu această ocazie vreau să mulțumesc tuturor persoanelor care lucrează în domeniul sănătății, care se află în prima linie și care fac eforturi supraomenești pentru a ne salva. Sunteți eroii noștri și ne bazăm pe voi. Mult curaj și sănătate în continuare!”, a declarat Horia Adrian, CEO al Holcim România & Market Head Emerging Europe.

Unul dintre principalii jucători pe piață în domeniul său de activitate, Holcim România deţine două fabrici de ciment în Câmpulung şi Aleșd, o staţie de măcinare, 17 staţii ecologice de betoane, 3 staţii de agregate, 2 staţii de lianţi speciali şi 3 terminale de ciment în Bucureşti, Turda și Roman, având aproximativ 800 angajați.

Scrisoarea CEO Holcim România

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *