ziua națională a româniei

Ziua Națională a României a fost sărbătorită în New York, Londra și Tel Aviv prin apariția unei campanii video proiectată pe panouri publicitare uriașe din centrele celor trei orașe.

Un spot cu mesajul „Trăiește propriul basm în Transilvania” a rulat pe ecranele din Times Square, Westfield și Azrieli Center. Scopul campaniei este de a promova România dincolo de granițele țării și de a arăta că locurile autohtone sunt atracții turistice excelente atât pentru  românii din diaspora, cât și pentru turiștii străini. Nordis Group, compania care a inițiat acest proiect, și-a propus ca de 1 Decembrie să contribuie la celebrarea României dincolo de granițele țării.

Prin mesajele de pe panourile digitale din New York, Londra și Tel Aviv, compania își propune să arate ce înseamnă România dincolo de clișeele cunoscute de străini: vampiri în Transilvania și câteva castele. Astfel, organizatorii își doresc să arate că România poate fi o destinație turistică de lux, care dispune de resurse extraordinare.

„Din foarte multe puncte de vedere, România merită să fie o destinație de top în lume. În ultimii ani, lucrurile s-au schimbat din foarte multe puncte de vedere în România, aici unde avem parte de natură generoasă, diversitatea mare – munte, Delta Dunării, zone conservate, agricultură bio. Pentru 2021, de îndată ce situația actuală globală se va stabiliza, ne dorim ca România să fie cât mai sus pe lista opțiunilor pentru turiștii internaționali. Țara noastră are un potențial extraordinar, cu natură și peisaje bogate, diverse și dispunem de confortul necesar pentru vacanțe extraordinare, la malul mării, în Deltă sau la munte. Proiectele inedite pe care le construim și noi la Nordis sunt unele dintre cele mai avansate ansambluri imobiliare din țară, unde turiștii pot avea parte de vacanțe la standarde pe care, până acum, le întâlneau doar în afara țării. Considerăm că este responsabilitatea noastră, a tuturor, să facem din România un loc de dorit și pentru turiștii străini”, a declarat Emanuel Poștoacă, fondator Nordis Group.

Dat fiind faptul că potențialul turistic al României este mare, Nordis Group urmărește să atragă atât românii plecați în afara țării, cărora să le reamintească de frumusețile țării lor, cât și străinii, care pot găsi în România o natură încântătoare și condiții excelente pentru călătorit.

CITEȘTE ȘI:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *