Google a decis să prelungească cu încă trei luni perioada în care utilizatorii Google Meet pot folosi apelurile video fără a avea o limită de timp.

Serviciul de comunicare video al Google va putea fi folosit fără o limită de timp, până la finalul lunii iunie, a anunțat compania. Lansat sub denumirea de Hangouts, serviciul era disponibil doar pentru companii. În perioada pandemiei, Google Meet a devenit disponibil pentru orice tip de utilizator și, mai mult, a oferit apeluri video fără limită de timp. Măsura a fost inițial propusă până în luna septembrie a anului trecut, însă Google a ales să prelungească perioada. Acum, gigantul tehnologic va prelungi facilitatea până la sfârșitul lunii iunie.

După expirarea noului termen, Google Meet va oferi servicii de comunicare video gratuite doar timp de 60 de minute.

Utilizatorii Meet folosesc aceleași protecții pe care le folosește Google pentru securizarea informațiilor și pentru păstrarea confidențialității. Conferințele video Meet sunt criptate în tranzit, iar gama de măsuri de siguranță este actualizată permanent pentru protecție îmbunătățită.

Astfel, companiile, școlile și alte organizații pot difuza în flux live întâlniri cu până la 100.000 de spectatori din domeniul lor. Invitații se pot conecta la o conferință video online de pe computer, folosind orice browser web modern, fără să fie necesară instalarea de software. Pe dispozitivele mobile, se pot conecta prin aplicația Google Meet.

 

CITEȘTE ȘI:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *