call center DSP

Voluntarii de la call center suport DSP, deschis de ONG-ul Geeks for democracy la Impact Hub, au completat peste 28.000 de formulare de apel într-o lună!

Mult mai multe apeluri au fost din 3 noiembrie, cei peste 330 de voluntari activi participând la această inițiativă a societății civile cu scopul de a-i ajuta pe bucureștenii care s-au confruntat cu diverse probleme legate de pandemia de Covid-19. „Dragi voluntari, vă mulțumim pentru efortul vostru de fiecare zi în call center și ne bucurăm în fiecare clipă de rezultatele bune pe care le obținem împreună!”, au transmis reprezentanții Geeks for democracy, ONG-ul care a preluat o parte din sarcina DSP București, suprasolicitat de apeluri telefonice în ultimele luni.

Voluntarilor li s-au alăturat în această perioadă atât personalități TV, cum este Claudiu Pândaru de la Digi 24, cât și mai mulți actori și angajați ai Teatrului Național din București. Printre aceștia, Monica Davidescu, Lari Giorgescu, Ileana Olteanu, Andrei Finți și Ionuț Toader.

„Trăim niște vremuri cumplite și-atunci, noi, ăștia care suntem sănătoși și pe baricade, să fim în linia întâi și să dăm un exemplu că se poate trece cu o atitudine mai pozitivă peste greutăți. Noi, actorii, asta putem face cât teatrele sunt închise. Decât să stai acasă și să te uiți la lucruri negative, mai bine vii, dai o mână de ajutor 2-3 ore pe zi, nu cred că e foarte greu”, a precizat actrița Ileana Olteanu.

„Particip în acest proiect pentru că mi s-a părut foarte interesant să poți să dai o mână de ajutor operatorilor din call center DSP, pentru că fac o muncă foarte grea aici, pe de altă parte să poți asculta oamenii și să îi întrebi cum se simt, să le găsești o soluție și m-am bucurat că din cele 8-10 apeluri pe care le-am luat până acum am reușit să îi fac pe oameni să completeze corect toate documentele, să își obțină concediul medical sau să îi trimit spre Ambulanță, pentru a-și face testul”, a precizat și Monica Davidescu în prima sa zi de voluntariat.

Programul call center-ului suport DSP este de luni până duminică, între orele 8-22. Voluntarii răspund la numărul 021.9462.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *