Fundația Philips și Philips România donează 80.000 de euro către asociațiile Inima Copiilor și Dăruiește Viață. Sprijinul constă în bani și echipamente și este direcționat spre prevenția și tratarea afecțiunilor cauzate de noul coronavirus.

Astfel, Asociația „Inima Copiilor” va furniza mai multor spitale monitoare de urmărire a funcțiilor vitale ale pacienților, lămpi UV pentru dezinfectarea suprafețelor și echipamente de protecție pentru medici. De asemenea, vor fi dezvoltate materiale educaționale dedicate prevenției COVID, mai ales în rândul pacienților vârstnici.

„Fundația Philips întrevede necesitatea de a acționa în acestă pandemie globală, în contextul în care ne confruntăm aproape pretutindeni cu lipsa accesului la sănătate. Prin intervențiile noastre în jurul lumii, completate de expertiza Philips, putem adresa efectele severe provocate de COVID-19”, a declarat Margot Coojimans, Director Fundația Philips.

Philips România donează și a sprijinit deja prin contribuții financiare și Asociația Dăruiește Viață, în demersul de a consolida capacitatea sistemului medical în lupta împotriva COVID-19.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *