Kaufland a donat produse

Kaufland a donat 18 de tone de produse, în valoare de peste 34.000 de euro, către Banca pentru Alimente. Alături de 50 de organizații partenere, a distribuit echivalentul a 15.000 de porții de mâncare către 8.123 de oameni aflați în situații vulnerabile sau în carantină.

Porțiile de mâncare caldă au ajuns la persoane nevoiașe sau izolate în timp de pandemie din județele Bihor (1.551 de persoane), Timiș (800 persoane), Arad (407 persoane), Suceava și Botoșani (365 persoane). În București, peste 5.000 de persoane au beneficiat de ajutor.

Campania #HrănimComunitatea este o inițiativă recentă a Rețelei Băncilor pentru Alimente (alcătuită din cinci Bănci pentru Alimente din București, Cluj-Napoca, Roman, Brașov și Oradea). Aceasta își propune să doneze pachete de produse alimentare persoanelor din zonele cele mai afectate de pandemia de coronavirus. De asemenea, pachete va primi și personalul medical din prima linie în lupta cu COVID-19, prin intermediul ONG-urilor partenere.

Partenerii implicați în Rețeaua Băncilor pentru Alimente sunt: Metro Cash&Carry, Albalact, Lidl, Kaufland, Danone, Unilever, Covalact, Kellogg’s, Nestle, Mega Image, Tymbark, Orbico, Olympus Lactate Brașov, Cora, ORKLA Foods Romania, Heidi Chocolat, REWE (Penny), Vitall Crevedia, Asociatia Somaro, Lucidius, Maresi, Fru-Fru, Primagra, Boglar Champ, EuroLact, Serpico, Andreea Star și Caroli.

Nu este pentru prima oară însă când Kaufland a donat produse în această perioadă. Citiți mai jos despre o altă inițiativă a companiei, dar și despre alte campanii pe care aceasta le-a organizat în perioada de carantină.

 

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *