Kaufland se alătură inițiativei #Acum și va livra, timp de o lună, alimentele necesare pregătirii a 6.000 de meniuri pentru personalul medical și vârstnici.

Kaufland România oferă alimentele necesare pentru prepararea a 6.000 de meniuri, timp de o lună, în cadrul inițiativei #Acum, lansată de restaurantul Kané – New Romanian Cuisine, devenit temporar bucătărie comunitară. Meniul va fi gândit de Chef Cătălin Bejenariu și echipa restaurantului Kané.

Livrările se realizează prin intermediul echipei Kané, către Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Tropicale Dr. Victor Babeș, Institutul Oncologic Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu și Spitalul Clinic de Urgență Floreasca.

De asemenea, voluntari de la Asociația Studenților în Construcții vor livra către persoanele vârstnice din București, rămase fără sprijin în această perioadă dificilă. Cu sprijinul Asociației Act for Tomorrow, Kaufland va asigura alimentele pentru pregătirea a 1.500 de meniuri pe săptămână, în următoarea lună.

Prin acest gest, Kaufland continuă campania #ajut și vine în ajutorul celor care nu se pot deplasa cu ușurință în această perioadă și depun eforturi extraordinare în lupta cu COVID-19, fiind cei mai afectați.

 

SURSA: modernbuyer.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *