Perioada de izolare voluntară în timpul pandemiei de coronavirus i-a speriat pe bună dreptate pe cei obişnuiţi să iasă des din casă. Pentru că este o perioadă în care e chiar bine să ieşim cât mai puţin din case, specialiştii în alimentaţie şi nutriţie de la sodelicious.ro vă fac câteva recomandări legate de felul în care se cumpără şi se consumă alimentele în vreme de pandemie.

Ai mai jos lista regulilor pe care trebuie să le respecți când te aprovizionezi pentru o perioadă mai lungă. În plus, evită aglomerația din magazine și urmează aceste indicații dacă într-adevăr ai rămas fără provizii și trebuie să mergi la cumpărături.

Nu trebuie să-ți petreci coronavirusul doar cu supă la plic și orez fiert, chiar dacă ești în carantină, potrivit medicului Caroline West Passerrello, purtător de cuvânt al Academy of Nutrition and Dietetics (cea mai mare organizație a profesioniștilor din domeniul alimentației și nutriției din SUA, țară care înregistrează un număr mult mai mare de bolnavi decât România).

Continuarea materialului se găseşte pe sodelicious.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *