Am putea să înșirăm o mulțime de motive pentru care vestibune.com o declară astăzi pe Melania Medeleanu drept #EroulZilei.

Unul dintre ele ar putea fi legat de toată activitatea sa la Asociația MagiCamp, cu o mulțime de campanii frumoase, în urma cărora a ajutat zeci și sute de copii și părinți, prin intermediul MagicHome, MagicBox și al taberelor organizate pentru micuții cu afecţiuni oncologice. Un altul, ar putea fi legat, de ce nu, de școala de dicție și de public speaking, prin care a „scos prunele” din gurile multor oameni de media, care sufereau la acest capitol.

Cel mai recent motiv ar putea fi „Zi de bine”, asociația pe care a înființat-o în luna februarie a acestui an, fără să știe că avea să ajute mult mai curând și mult mai mult decât și-ar fi putut imagina la început de drum, odată cu pandemia de COVID-19. Pentru că „Zi de bine” s-a implicat activ în foundraising și în organizarea ajutorului pe care spitalele l-au primit în această perioadă. Privind în urmă, la lucrurile minunate pe care le-a făcut în ultimii zece ani, Melania Medeleanu este un adevărat model de implicare, de dăruire și de altruism. O eroină cu ochi albaștri de zori de zi și zâmbet de bine. Chiar dacă acum este și „mamă cu normă întreagă”, nu a ezitat nicio clipă să ajute în jur, să facă #scutpentruspitale, chiar dacă au fost nopți nedormite și zile în care cel mai probabil nu a mai știut încotro să se împartă.

Revenind la proiectele Melaniei, ar fi de subliniat că Asociația „Zi de Bine” s-a lansat împreună cu proiectul cu același nume, care are ca scop crearea de comunități, sprijinirea a mii de oameni aflați în situații vulnerabile și crearea de notorietate în jurul unor cauze ignorate. Asociația și-a propus să susțină alte 12 ONG-uri cu 12 cauze, câte una în fiecare lună a anului. Fiecare cauză selectată de Asociația ZI de BINE se adresează unei comunități, se realizează în maximum 30 de zile, este finanțată în special de către sărbătoriții lunii și se implementează cu ajutorul unui ONG local.

După toate acestea și după multe altele, Melania își păstrează modestia și cel mai probabil că dacă acest titlu onorific oferit virtual de vestibune.com s-ar transforma într-un trofeu, la decernarea acestuia ar declara că îl împarte cu toți cei care au ajutat-o până acum, deloc puțini.

Pentru toate cele de mai sus, dar și pentru faptul că indiferent de greutățile și grozăveniile pe care le-a trăit și le-a văzut și-a păstrat întotdeuna un zâmbet cald și plin de optimism, vestibune.com este onorat să o declare pe Melania Medeleanu drept #EroulZilei!

 

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *