UNTOLD, cel mai în vogă festival de muzică din România, a trimis la Constanța 6 tiruri cu echipamente pentru a ajuta la construcția unui spital mobil.

Astfel, pe Stadionul Farul din localitate au fost trimise mai multe echipamente utile în asemenea situații: 4.000 de metri pătrați de portafloor, 4.000 de metri pătrați de geotextile și 6 tunuri de lumină, folosite de obicei la festivalurile Neversea și UNTOLD.

Mai mult decât atât, zona de triaj din Spitalul Județean Constanța va beneficia de corturile festivalului.

Ringul de dans, transformat în podea pentru spital

Și pentru că UNTOLD este un festival care se petrece la Cluj, organiatorii acestuia au donat spitalelor din oraș peste 12.000 de teste si consumabile aferente și au contribuit la dotarea tehnologică a centrului de comandă ISU.

„Inițiativa UNITED #BineImpreuna a început să se construiască odată cu apariția primelor confirmări COVID-19 în România, moment din care echipa UNTOLD a fost în contact direct cu toate autoritățile naționale și locale. Chiar din acel moment am anticipat că va fi nevoie de o coordonare națională a eforturilor, care să unească nevoile oamenilor din prima linie cu posibilitățile mediului privat din România. Pentru a înțelege cum putem ajuta cel mai eficient, am lucrat la un plan alături de partenerii noștri din fiecare an, alături de noi parteneri care s-au alăturat și, bineînțeles, alături de instituțiile statului, atât la nivel național, cât și la nivel local (Cluj și Constanța). Situația a evoluat de la o zi la alta într-un mod galopant și pentru că nevoile celor din prima linie nu puteau aștepta, UNTOLD a instituit un fond propriu de 100.000 euro, din care s-au făcut diverse achiziții urgente, solicitate de autorități, urmând ca acest fond să crească odată cu alăturarea partenerilor comerciali ai inițiativei”, anunță într-un comunicat organizatorii UNTOLD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *