Chiar dacă este o perioadă în care elevii învață de acasă (atunci când nu au vacanța de Paște, desigur) și cursurile lor se desfășoară mai mult online, Școala IT vine în sprijinul părinților care vor ca cei mici să își ocupe timpul în mod util, oferind cursuri gratuite de robotică.

Într-un parteneriat cu F64 și Lenovo, www.scoalait.ro oferă cursuri de robotică și programare, experimente distractive și proiecte educaționale, dar și „teme” pentru acasă, proiecte pentru copii și părinți. Materialele video au o durată de 4-8 minute și sunt structurate pe două segmente de vârstă: 5-7 ani și 7-13 ani.

Nu este necesară autentificarea la o anumită oră: cursurile pot fi accesate oricând și de oricâte ori se dorește, utilizatorii având acces la întreaga galerie video.

Conform unei cercetări de piață inițiată de programul ȘCOALA IT, la nivel național, în 2017, în România, 58% dintre părinți își doresc pentru copil ca acesta să învețe robotică, în timp ce 74% dintre părinți își doresc pentru copil ca acesta să învețe programare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *