În această perioadă, în care întreaga societate ar trebui să împărtășească un scop comun, acela de a se solidariza cu eforturile de prevenire și de combatere a virusului Covid-19, Carrefour România a donat 20.000 de măști medicale Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”.

„Rămânem alături de personalul medical și de specialitate, implicat în lupta împotriva pandemiei, astfel încât aceștia să poată oferi tot sprijinul de care au nevoie pacienții în aceste zile. Am achiziționat 20.000 de măști de protecție pentru personalul din linia întâi pe care le-am livrat ieri echipelor din Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta și celor de la Direcția de Sănătate Publică București”, au anunțat cei de la Carrefour.

De asemenea, Carrefour România și Fundația Carrefour donează 200.000 de euro, bani ce vor fi folosiți pentru dotarea cu echipamente medicale a spitalelor din linia întâi din țară, recomandate de către Ministerul Sănătății.

„Aportul fiecăruia dintre noi este esențial în perioada următoare și fiecare bătălie câștigată este importantă, până la ieșirea cu bine din această criză. Coeziunea între diferitele entități este extrem de necesară în acest moment și este bine să știm că ne putem baza unii pe ceilalți”, a spus Anca Damour, Executive Board Member, Carrefour România.

Printre echipamentele de uz medical ce vor ajunge către spitale se numără: soluții dezinfectante, măști, mănuși și combinezoane, protecții pentru încălțăminte și viziere medicale, ochelari de protecție cu aerisire indirectă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *