Groupe Renault România a decis să suplimenteze numărul de vehicule puse la dispoziția Ministerului Sănătății, cu 50 de vehicule electrice Renault.

Până acum, Groupe Renault România a oferit spitalelor din România, sub formă de sponsorizare, alte 100 de vehicule Dacia și Renault. Acestea au ajuns deja cu bine la spitalele din România. Autoturismele vor fi folosite pentru deplasările personalului medical și auxiliar, în situații de urgență identificate de autorități la nivel național.

Automobile Dacia a oprit producţia pe platforma de la Mioveni în 19 martie, ca măsură preventivă în condiţiile pandemiei de coronavirus. Din 21 aprilie, activitățile de producție ale celor două uzine Dacia vor fi reluate progresiv, pe bază de voluntariat. Uzina Mecanica și Șasiuri este pregătită să redemareze activitatea în echipă redusă de lucru, în vreme ce Uzina Vehicule va relua producția în departamentul Presaj, în două schimburi. Din 4 mai, vor redemara activitățile ambelor uzine, după cum vestibune.com a anunțat zilele trecute.

 

ÎN ACEEAȘI CATEGORIE:

Uzina Dacia își va relua activitatea de producție

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *