Pe 6 mai, a fost deschisă publicului expoziția virtuală TOUCHing, un vernisaj cu fotografii de teatru realizate de Florin Ghioca, fotograful oficial al Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București.

După prima oră de la deschiderea acesteia, care a avut loc printr-o transmisiune live pe Facebook, deja peste 4.600 de persoane vizitaseră expoziția virtuală, găzduită pe un site berlinez.

Întrucât perioada pe care o traversăm impune restricții de circulație și de mișcare în spații publice, galeria de artă virtuală 3D poate fi vizitată la fel ca orice altă galerie, doar că de acasă, din fața calculatorului, de pe tabletă sau chiar de pe telefon.

Peste 8.000 de vizitatori în prima zi pentru expoziția virtuală TOUCHing

După prima zi de la vernisare, expoziția virtuală TOUCHing a avut peste 8.000 de vizitatori din întreaga lume, de la mai toate țările europene până la Statele Unite, Japonia sau Australia.

vestibune.com vă propune să vizitați această expoziție de acasă, direct de pe calculator, telefon sau tabletă, și să vă plimbați prin cele două încăperi uriașe unde sunt expuse cele aproape 40 de fotografii din spectacolele Teatrului Național din București.

Tot ce trebuie să faceți este să dați click în fereastra de mai jos pe „ENTER EXHIBITION” și să vă bucurați de fotografii cu numeroși actori consacrați, precum Victor Rebengiuc, Mariana Mihuț, Ion Caramitru, Marius Manole, Mihai Călin, Maia Morgenstern, Oana Pellea, Marius Bodochi, Irina Cojar, Mircea Rusu, Răzvan Vasilescu, Tania Popa, Virginia Mirea, Istvan Teglas, Natalia Călin, Gavril Pătru, Marius Rizea, Richard Bovnoczki, Vitalie Bichir sau coregraful Gigi Căciuleanu, dar și cu o mulțime de actori mai tineri.

Expoziția virtuala TOUCHing poate fi vizitată până pe 23 mai. Intrarea este, firește, liberă.

CITEȘTE PE ACEEAȘI TEMĂ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *