Compania Geometry anunță „Handle on Hygiene”, dispozitivul care dezinfectează cărucioarele de cumpărături, o soluție ingenioasă de igienă în retail, în contextul pandemic actual și pentru ceea ce va fi noua normalitate post COVID-19.

Aceasta inovație unică în lume a fost concepută în 2015 de către Geometry și Barrows, producătorul de experiențe digitale și în mediul fizic din retail în parteneriat cu Lifebuoy, brand dezinfectant Unilever. Testat și implementat în mai mult de 500 de supermarketuri în decurs de doi ani, dispozitivul care dezinfectează cărucioarele de cumpărături aplică instant un strat subțire de lichid dezinfectant pe orice mâner de cărucior disponibil în supermarket sau în magazinele comerciale, ucigând 99,9% germeni printr-un simplu gest. Cumpărătorii din magazine sunt protejați pe durata întregii experiențe în magazin. Chiar dacă alimentele sunt atinse, cumpărătorul dezinfectează din nou mâinile și mânerul utilizând dispozitivul Handle on Hygiene.

„Grație inovației premiate Handle on Hygiene și Geometry România poate oferi partenerilor din retail, dar și marilor transportatori interesați o soluție pe cât de simplă, pe atât de eficientă care poate rezolva una dintre problemele legate de siguranța clientului în spații publice închise” a declarat Mircea Pascu, General Manager Geometry România.

Un studiu al Universității din Arizona a arătat că pe mânerele cărucioarelor de cumpărături trăiesc tipuri periculoase de bacterii care devin gazde ideale pentru peste 1 milion de germeni. Situația epidemiologică din lume a adus în centrul discuțiilor obligativitatea unui protocol de igienizare fără precedent.

În timp ce mecanismul acestui dispozitiv de funcționare a fost testat și utilizat cu succes în supermarketuri la nivel global, tehnologia este ușor de adaptat pentru a fi aplicată pentru cărucioarele din aerorporturi, mânerele din mijloacele de transport în comun sau alte tipuri de balustrade sau mânere care sunt frecvent utilizate de public.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *