Peste 10.000 de porții de mâncare au fost oferite în cadrul campaniei #FarfuriiLaDatorie cadrelor medicale și personalului auxiliar de la spitalele din prima linie a luptei cu pandemia SARS CoV-2 – Institutul Matei Balș, Spitalul Colentina, Spitalul de Urgență Floreasca și Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Capitală.

Inițiată la începutul stării de urgență de Yellow.Menu în colaborare cu Impetum Group, campania #FarfuriiLaDatorie a pornit ca un demers de solidaritate față de medicii implicați direct în diminuarea efectelor virusului.

Yellow.Menu și-a dorit astfel să ajute spitalele din prima linie și a reușit în același timp să asigure o activitate constantă pentru a își păstra angajații din bucatarie și livratorii.

,,Am reușit să ne mobilizăm împreună și să ne unim forțele pentru a-i sprijini pe cei care s-au luptat și se luptă în continuare să salveze vieți, oferindu-le un mic ajutor zilnic, o masă caldă care să le întărească forțele. Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături, atât oameni generoși care s-au implicat de acasă și au vrut să ajute, cât și oameni din companii, care au răspuns atât de prompt apelului nostru și cu ajutorul cărora #FarfuriiLaDatorie a făcut o diferență. Sunt recunoscător în special față de Impetum Group, care prin implicarea activă încă de la început și-a arătat solidaritatea față de comunitate și fără de care această campanie nu ar fi fost posibilă” – a declarat Mădalin Negru, administrator Yellow.Menu.

Yellow.Menu și Impetum Group, primul grup românesc dedicat misiunii de a maximiza valoarea de business din oricare etapă din viața unei companii, au „mobilizat la datorie” peste 10.000 de farfurii în cele aproximativ două luni de campanie. Au fost donate 3.175 de porții de mâncare, dintre care 2.104 prin intermediul platformei Yellow.Menu, iar 1071 de mese calde au fost asigurate de către companii.

EOS KSI România a trimis 500 de „farfurii la datorie”, în timp ce angajații companiei Servier Pharma s-au mobilizat în nume propriu și au donat 500 de mese calde.

În campania #FarfuriiLaDatorie au luat parte și cei de la Albalact, care au asigurat necesarul de produse lactate, Inbox Solutions, care au oferit cutii termoizolante pentru transporturi în siguranță și Line Agency România, pe partea de comunicare și implementare a campaniei.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *