Vlad Zamfirescu

Actorul Vlad Zamfirescu a avut o primă reacție publică, după ce ieri a fost numit de către Gabriela Firea în funcția de director interimar al Teatrului Bulandra.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, Zamfirescu (46 de ani) mărturisește că a fost onorat pentru această nominalizare, pe care a primit-o „cu multă prudență”.

„Această poziție, chiar și interimară, este o pălărie foarte mare pentru care, foarte cinstit, nu mă consider cu adevărat pregătit. Evident, mă onorează, dar am primit-o cu multă prudență și doar pentru că decizia a venit ca urmare a consultării actorilor teatrului.

Sunt de peste 20 de ani actor al Teatrului Bulandra, am înființat și condus mai bine de 10 ani o asociație culturală independentă, care a produs zeci de proiecte, dar managementul unui instituții cu anvergura Teatrului Bulandra reprezintă o provocare de cu totul alt nivel.

În perioada în care voi exercita această poziție – teatrul nostru are nevoie cât mai curând de o conducere definitivă, validată de un concurs – mă voi baza pe întreaga familie Bulandra (artiști, echipa tehnică și administrativă) pentru a lua, împreuna, decizii simple, corecte și transparente în beneficiul Teatrului și al Publicului care ne-a fost și ne este mereu alături”, a precizat noul director interimar al Teatrului Bulandra, Vlad Zamfirescu.

Vă reamintim că actorul Vlad Zamfirescu a fost numit în funcția de manager al Teatrului “Lucia Sturdza Bulandra“, prin dispoziţia primarului general, Gabriela Firea. Nominalizarea acestuia a venit în contextul în care Teatrul Bulandra a fost scena unor scandaluri între conducerea interimară, reprezentată de actrița Catinca Maria Nistor (31 de ani) și o parte dintre actorii angajați și colaboratori ai teatrului.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *