Spectacolele de stand-up comedy se reiau în aer liber, cu un maraton care a început pe 5 iunie și care este susținut de 20 de artiști pe cea mai mare scenă dedicată acestui tip de spectacole din centrul Capitalei, la Hop Garden.

Printre cei care vor urca pe scenă pentru spectacolele de stand-up comedy se numără Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bordea, George Tănase, Radu Bucălae, George Adrian, Mane Voicu, Elena Voineag și Teodora Nedelcu.

„N-am mai stat departe de scenă atât de mult de când am avut accidentul pe Valea Oltului. Câteodată ne mai prinde bine și nouă câte o pauză, dar de data asta a fost prea de tot. Vestea cu privire la noile măsuri de relaxare a venit ca o mare surpriză pentru toți artiștii. Nu ne așteptam să se dea drumul atât de repede la show-urile în aer liber. Încerc să-mi temperez entuziasmul și sper ca oamenii din public sa fie și ei cumpătați și înțelegători când vine vorba de respectarea normelor de siguranță”, a declarat Cosmin Nedelcu (Micutzu).

„Comedianții vor avea ocazia să-și reintre în mână după trei luni de pauză. Dacă totul decurge bine, încet – încet vom umple toate zilele săptămânii cu show-uri de stand-up, improvizație, open mic și alte show-uri de divertisment pe care le aveam în mod normal în club”, a declarat, pentru Agerpres, Cătălin Crețu, impresar artistic.

El spune că apreciază măsura adoptată de Guvern, dar așteaptă „detalii suplimentare cu privire la normele de organizare a spectacolelor în aer liber, pentru că încă există nelămuriri”.

„Dacă avem o terasă care are și o scenă pe care urcă un artist, funcționăm după normele adresate activităților de alimentație publică în spații deschise sau după cele referitoare la adunările publice? E o întrebare care planează în jurul acestui subiect și care sperăm să primească răspuns cât mai curând”, a adăugat impresarul.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *