Trupa Cargo este prima formație care va susține un concert în aer liber, după mai bine de 2 luni în care nu a avut loc niciun eveniment public. Totul se va întâmpla pe 6 iunie, la Timișoara, conform unui anunț postat pe Facebook-ul fan clubului.

„Hei hei hei!!! După o lungă perioadă fără concerte, a sosit și momentul mult așteptat de către toți fanii CARGO! Așadar, cea mai iubită trupă rock din România, Cargo, va fi prima formație care va susține un concert în aer liber, după relaxarea restricțiilor impuse de pandemie. Sâmbătă, 6 iunie, la Timișoara, în Piața Libertății, va fi rooock!!!”, se arată în mesajul trupei.

Totuși, numărul spectatorilor la acest prim concert post-izolare pandemică va fi limitat și cu siguranță că organizatorii vor încerca să asigure condiții optime de desfășurare. Vă reamintim că cea mai recentă decizie a Guvernului României a fost ca de la începutul lunii iunie să fie permise spectacolele și concertele în aer liber, dar în limita a 500 de spectatori.

Începând cu data de 1 iunie este permisă organizarea și desfășurarea spectacolelor, concertelor, altor evenimente culturale în aer liber, precum și a festivaluilor publice și privare, cu participarea a cel mult 500 de spectatori cu locuri pe scaune, aflate la o distanță de cel puțin doi metri unul față de celălat și cu obligativitatea purtătii măștii de protecție în timpul spectacolului”, a anunțat premierul Ludovic Orban.

Rămâne de vâzut felul în care va avea loc acest recital Cargo, prima formație care va susține un concert în aer liber după relaxarea restricțiilor impuse de pandemie.

CITEȘTE ȘI:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *