Al doilea număr al revistei „Imagine Magazine” a apărut și este disponibil pentru pasionații de fotografie și nu numai, în vremuri în care publicațiile mai degrabă își subțiază „talia” sau se închid pur și simplu.

„Este un proiect editorial pe care mi l-am dorit foarte mult, ani întregi, un proiect pe care lipsa de timp m-a obligat să-l arhivez într-un colțișor al minții „pentru mai târziu”! În bagajul personal, pe baza căruia a fost construită această revistă, sunt împăturiți 17 ani de experiență în presă și peste 12 ani de alergat cu aparatul foto de gât. Dar acestea sunt doar aspectele tehnice, pentru că adevărata resursă exploatată în realizarea acestui proiect este pasiunea pentru artele vizuale, în special pentru fotografie”, precizează Gabi Gogiu, realizatorul revistei.

Prima ediție Imagine Magazine a fost lansată în mediul online pe 14 mai. Este publicată integral, cu acces gratuit, în versiune bilingvă: română și engleză, dorindu-se atât un compendiu de interviuri și pictoriale dar și un instrument de reunire a artiștilor de pretutindeni! Cele 228 de pagini ale primei ediții (Mai-Iunie 2020) au fost printate într-o ediție limitată la doar 30 de exemplare, 29 dintre acestea fiind disponibile spre achiziție prin comandă online.

„Fotografia este povestea pe care nu reuşesc să o transpun în cuvinte, spunea Destin Sparks. Eu, ca fotograf, îi dau dreptate, iar ca iubitor de artă pierd noţiunea timpului atunci când îmi pică în mână o colecţie de poveşti vizuale”, adaugă Gabi Gogiu.

Cele două numere ale revistei „Imagine Magazine” pot fi citite gratuit AICI.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *