Orange asigură infrastructura de comunicații mobile și fixe pentru Unitatea de Suport Medical din Bucureștii Noi, amenajată la inițiativa Auchan și Leroy Merlin și susținută de mai multe companii.

În acest sens, au fost instalate 11 puncte de acces Wi-Fi și o soluție de acces dedicat la internet, securizate prin serviciul Business Internet Security. Acestea vor fi utilizate atât pentru echipamentele și aplicațiile centrului de spitalizare, cat și pentru acces gratuit la internet pentru pacienți. În plus, pentru nevoile specifice ale unității, spațiul a fost dotat cu telefoane fixe și fax.

„Inițiativa Auchan și Leroy Merlin este lăudabilă, motiv pentru care nu am ezitat să contribuim la finalizarea proiectului. Cunoaștem nevoile de conectivitate ale unui spital, de la echipamente la factorul uman, iar asta ne-a ajutat să calibrăm resursele necesare, ” a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Auchan Retail Romania, împreună cu Leroy Merlin România, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat, la începutul lunii aprilie, organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice, prin punerea la dispoziție a unui spațiu de 7.500 m2 în Bucureștii Noi, respectiv amenajarea și echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sănătății. La acest demers au pus umărul ulterior mai multe companii, acestea asigurând dotarea cu mobilier, transportul și montarea containerelor, servicii de curățenie sau de asigurare a sistemelor de climatizare, dotarea cu echipamente medicale sau cu materiale consumabile pentru cele 350 de paturi.

CITEȘTE ȘI:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *