Institutul de Studii Financiare se implică în lupta împotriva epidemiei de COVID-19 și donează suma de 50.000 de euro organizației Crucea Roșie Română.

Suma donată va fi folosită în scopul achiziției și dotării spitalelor de stat cu echipamente de protecție și tratament împotriva COVID-19. Anunțul a fost postat pe pagina ISF.

Institutul de Studii Financiare (ISF) a fost înființat în 2015, prin fuziunea dintre Fundaţia Institutul de Management în Asigurări şi Fundaţia Institutul de Asigurări. Noua entitate s-a dedicat pregătirii profesionale – cu precădere în sectorul serviciilor financiare nebancare – și are ca fondator Autoritatea de Supraveghere Financiară, fiind susținută de asociaţii reprezentative din domeniu, în calitate de membri: Uniunea Naţională a Societăţior de Intermediere şi Consultanţă în Asigurări din România (UNSICAR), Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare din România (UNSAR), Asociația de Drept al Asigurărilor din România (ADAR) şi Asociaţia Română de Actuariat (ARA), Organizația Profesioniștilor Pieței de Capital (OPPC), Asociația pentru Promovarea Asigurărilor (ApPA), Asociația Administratorilor de Fonduri (AAF), fiind în curs de înscriere și alte asociații profesionale ale pieței financiare nebancare.

ISF și-a propus să sprijine dezvoltarea organizaţiilor, instituţiilor şi persoanelor care îşi desfăşoară activitatea sau care intenţionează să activeze în domeniul asigurărilor, pensiilor private şi investiţiilor financiare, al activităţilor conexe sau similare cu aceste activităţi, precum şi al managementului riscului, al managementului resurselor umane şi al managementului organizaţiei.

CITEȘTE ȘI: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *