Pentru cei care au deschis cumputerele și telefoanele mai târziu și au ratat vechiul site vestibune.com, reluăm unul dintre articolele utile pentru cei care vor să își umple timpul în mod util și plăcut.

Perioada de izolare voluntară la domiciliu va fi cu siguranţă o provocare pentru orice om activ, obişnuit să iasă zilnic în oraş sau cel puţin în preajma casei.

Pentru cei care au decis să respecte cu strictețe recomandările autorităţilor şi care ţin totodată la sănătatea lor şi a celor apropiaţi, recomandăm încă o modalitate utilă de a petrece timpul acasă.

Google are o serie de cursuri gratuite online, pe care cei interesaţi le-ar putea urma, de ce nu, în tot acest răstimp: de la “Bazele marketingului digital” la (foarte utilul în curând, din păcate) “Găseşte un nou loc de muncă”, sau de la “Bazele programării” la “Networking eficient”, ori “Vorbitul în public”, toate aceste cursuri pot fi parcurse într-o oră sau cel mult în trei, singurul curs mai complex fiind cel de “Bazele marketingului digital”, care are 26 de module, întinzându-se pe 40 de ore.

Oricum, timp este destul din câte se pare, aşa că un pic de cunoştinţe noi adăugate celor deja dobândite nu strică! Spor la învăţat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *