Sergiu Ciobotariu a devenit viral pe internet și a emoționat pe toată lumea cu povestea sa. După ce a explicat că a mers călare la maternitate fiindcă nu a avut bani pentru un alt mijloc de transport și pentru că voia să îi ducă soției sale ceva de mâncare, băiatul a spus că a început construcția unei camere, pentru a locui în condiții decente alături de familia sa.

Fiindcă muncește cu ziua și lucrările la camera sa ar fi durat destul de mult, luptătorul Cătălin Moroșanu a promis că îi va face rost de o casă în care să locuiască alături de soția sa și de cei trei copii.

Cătălin Moroșanu a strâns bani și i-a cumpărat lui Sergiu o casă lângă Iași

Sportivul s-a ținut de cuvânt și a postat o fotografie pe Facebook, alături de familia lui Sergiu, în care a explicat că de acum familia sa va avea o casă în care să locuiască.

“ot să vă anunț că, de astăzi, Sergiu și familia lui au o casă a lor. O casă cu trei camere și bucătărie, îndeajuns pentru ca el, soția și cei trei copii să locuiască în condiții decente. Am avut în total, 42.600 de euro toți banii. Și, ca să vedeți cum lucrează Divinitatea prin oameni. După aproape o săptămână în care am căutat o mulțime de variante pentru o casă, am găsit cea mai bună opțiune la familia Pîslaru din Valea Ursului. O familie cu 5 copii, care avea la rându-i nevoie de bani deoarece își dorea să se mute într-un alt județ. Oameni cu credință în Dumnezeu, care aflând povestea lui Sergiu, au hotărât ca în prețul casei, de 37.000 de euro, să lase și mobilierul”, a scris Cătălin Moroșanu pe pagina sa de Facebook.

Continuarea articolului, pe digisport.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *