Alexandrion Group, cel mai mare producător și distribuitor de băuturi spirtoase din România, donează 100.000 de măști medicale de protecție spitalelor din România și angajaților și familiilor colaboratorilor săi, pentru a susține lupta împotriva COVID-19.

Donația Alexandrion Group, în aceste vremuri de restriște, vine în completarea multiplelelor acțiuni desfășurate prin intermediul Fundației Alexandrion, care derulează proiecte umanitare și de responsabilitate.

„Ne confruntăm cu o pandemie mondială fără precedent, care afectează toate aspectele vieții noastre. Protejarea sănătății și siguranței clienților noștri, familiilor lor, partenerilor și clienților noștri reflectă prioritatea noastră în aceste momente. Am deplină încredere că, ajutându-ne și susținându-ne unul pe celălalt, precum și urmând recomandările privind siguranța, emise de guvern, vom reuși împreună în această luptă împotriva COVID-19”, a declarat Stelios Savva, CEO Alexandrion Group.

„Încă de la începutul pandemiei COVID-19, Alexandrion Group a aplicat măsuri stricte de protecție, în conformitate cu normele guvernamentale, asigurându-se că angajații grupului lucrează în condiții de siguranță”, se precizează într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *