Actrița Ileana Olteanu, pe care publicul o poate admira în mai multe spectacole ale Teatrului Național din București (atunci când acesta funcționează), s-a autoizolat la domiciliu alături de cei doi copii ai săi, cum de altfel au procedat mai toți românii în această perioadă. Până să cumpere de la magazine promisele măști medicale, cunoscuta actriță s-a apucat să își croiască acasă propriile măști de protecție.

Mai mult decât atât, în activitatea practică și recreativă i-a implicat și pe copiii săi și împreună au realizat deja câteva măști.

„M-am apucat de confecționat măști! În farmacii nu am găsit….Măști albe din bumbac, etno, fashion, personalizate pentru copii… Aveam mașină de cusut, așa că am pus și copiii la treabă și le place foarte mult! Handmade work!”, a precizat Ileana Olteanu pe pagina de Facebook.

Programul celor trei este oricum destul de încărcat zilnic, neavând timp să se plictisească: „Facem audiobook-uri… ne jucăm cu puzzle, coasem la ia cu bisericuțe, uitată undeva într-un sertar, gătim pizza și coltunași”, scrie actrița TNB într-una dintre postări.

Ea ar fi urmat în această perioadă să joace pe cea mai importantă scenă a țării în spectacole precum „A fost odată-n România”, „Noii infractori”, „Cursa de șoareci” sau „Allegro, ma non tropppo”, însă pauza impusă de pandemia de Covid-19 o ține, la fel ca pe colegii ei, în casă.

Alături de Adela Mărculescu, în „Idolul și Ion Anapoda”        FOTO: Florin Ghioca / TNB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *