Îl cunoașteți din postura de prezentator TV, al celebrei și longevivei emisiuni matinale „Neata cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Însă ceea ce mai puțină lume știe despre el este că de curând a lansat un site, care a pornit din nevoia de a returna oamenilor lucrurile pierdute, apelând la bunul simț al celor care le găsesc și vor să le returneze.

Astfel, bunsimt.ro a fost o perioadă locul unde mulți fericiți și-au regsăit acte, verighete, portofele și alte obiecte mai mult sau mai puțin valoroase. Însă de curând, odată cu criza provocată de pandemia Covid-19, site-ul lui Dani Oțil s-a transformat într-un portal unde oamenii cer și primesc ajutorul, unde românii sunt solidari și se sprijină la greu.

Pentru că menționează chiar pe prima pagină că a făcut acest site „pentru a ajuta oamenii să ajute alți oameni în timpul pandemiei COVID-19” și pentru faptul că „nu e un site comercial, nu are amănunte ascunse”, iar oamenii care s-au înscris până acum chiar au probleme sau rezolvă problemele altora, vestibune.com îl declară pe Dani Oțil drept #EroulZilei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *