Vivre Deco donează peste 700 de produse pentru dotarea centrului medical destinat tratării pacienților cu forme medii și ușoare de coronavirus, amenajat de Leroy Merlin și Auchan în zona Bucureștii Noi.

Articolele oferite de Vivre răspund necesarului centrului de spitalizare și fac parte din categorii precum accesorii de baie și bucătărie, spații de organizare și depozitare, articole textile, soluții dezinfectante și altele. Primul transport de produse a fost organizat în cursul săptămânii trecute, urmând ca cel de-al doilea să fie realizat până la finalul acestei săptămâni.

„Implicarea în dotarea acestei unități, atât de necesară în suplimentarea capacității de îngrijire a celor afectați, este un demers firesc. Pentru Vivre, solidaritatea este un principiu de bază în orice acțiune, mai ales în aceste momente în care o colaborare strânsă între mediul de afaceri este mai mult decât vitală pentru a face față contextului generat de răspândirea coronavirus. Am mobilizat resurse importante, facem tot posibilul să sprijinim retailerii români. Venim în ajutorul persoanelor afectate direct de COVID-19 și suntem în permanență aproape de clienții noștri”, a declarat Monica Cadogan, CEO Vivre.

Monica Cadogan, CEO Vivre

La începutul lunii aprilie, Auchan Retail România, împreună cu Leroy Merlin România, cu sprijinul Ministerului Sănătății și al Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), au demarat organizarea unui centru de spitalizare pentru persoane noncritice de 350 de paturi, prin punerea la dispoziție a unui spațiu de 7.500 m2 în Bucureștii Noi, respectiv amenajarea și echiparea lui pentru a fi predat, ulterior, Ministerului Sănătății.

PE ACEEAȘI TEMĂ:

Auchan și Leroy Merlin vor face un centru de spitalizare pentru persoane noncritice în București – Ilfov

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *