Asociația Magic a lansat „Telefonul Medicului”, o linie telefonică la care pot apela cadrele medicale care se confruntă cu diverse probleme în această perioadă. „Telefonul Medicului” oferă gratuit sprijin psihologic, sprijin jurdic și sprijin practic celor care apelează numărul 021 555 2286 (021 555 ACUM).

„Dincolo de spitale, dincolo de echipamente, cei de care va depinde succesul nostru, sunt cadrele medicale”, spun cei de la Asociația Magic.

„Pentru a le ușura povara pe care o au de purtat, pentru ei lansăm astăzi 𝐓𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐌𝐞𝐝𝐢𝐜𝐮𝐥𝐮𝐢 (𝐰𝐰𝐰.𝐭𝐞𝐥𝐦𝐞𝐝.𝐫𝐨), alături de partenerii de la Alianța Medicilor, FASMR – Federaţia Asociaţiilor Studenţilor în Medicină din România, Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei – ISTT, Leaders for Justice și Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș.

Telefonul Medicului oferă în mod gratuit și confidențial tuturor cadrelor medicale care ni se vor adresa:

· Suport psihologic, alături de 12 psihologi și în parteneriat cu Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei

· Suport practic în chestiuni precum identificarea de locuințe temporare, transport către / de la spital, cumpărături personale sau căutarea de medicamente sau materiale care lipsesc din spital, prin partenerii noștri și prin comunitatea de voluntari ai Asociației Magic

· Suport juridic, oferit de membrii din comunitatea Lideri pentru Justiție, din Asociația Tinerilor Avocați din Baroul Timiș și de voluntari ai Asociației Magic.

 

CITEȘTE ȘI – Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei oferă asistare psihologică gratuită

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *