RoHelp.ro este o platformă digitală completă pusă la dispoziția ONG-urile implicate activ în limitarea efectelor epidemiei de Covid-19 pentru a colecta resursele de care acestea au mare nevoie.

Prin integrarea în platformă a procesatorului de plăți online Netopia, RoHelp.ro ajută organizațiile eligibile înscrise să colecteze în mod direct, fără alți intermediari sau costuri ascunse, resursele financiare de care au nevoie. La această facilitate unică se adaugă posibilitatea de a solicita și primi resurse materiale și de voluntari direct prin platforma RoHelp.ro. Nevoile tuturor organizațiilor prezente în platformă pot fi vizualizate în funcție de urgență și locația geografică.

Platforma RoHelp.ro este construită cu sprijinul și ajutorul Romanian American Foundation, ING Bank și al Fundației Vodafone România în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României, Departamentul pentru Situații de Urgență și Federația Fundațiilor Comunitare din România și este deschisă tuturor asociațiilor și fundațiilor legal constituite în România care derulează activități pentru ameliorarea crizei generate de epidemia COVID-19.

Code for Romania în parteneriat cu Federația Fundațiilor Comunitare din România a dezvoltat un regulament clar și un sistem de validare și raportare transparent care pot fi consultate AICI.

Continuarea articolului, pe start-up.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *