Judoka Vlăduț Simionescu, alături de prieteni și colegi din lumea sportului organizează, pe Facebook, o licitație pentru strângerea de fonduri care vor fi folosite pentru susținerea luptei cadrelor medicale cu pandemia de coronavirus.

„Împreună cu prietenii și colegii din lumea sportului ieșean, am decis să nu rămânem indiferenți la situația în care ne aflam. Așadar fiecare din noi a renunțat la un articol sportiv cu o semnificație importantă, care le scoatem la licitație iar bani strânși vor fi folosiți pentru cumpărarea de echipament medical pentru spitalul de boli infecțioase Iași. Fiecare articol va începe de la suma de 500 de RON și va dura 24 de ore”, a explicat el gestul.

Primele articole licitate au fost mănușile de kickboxing semnate de Cătălin Moroșanu, kimonoul propriu de la Jocurile Olimpice de la Londra, echipamentul de Cupa UEFA 2008 al lui Marius Onofraș (Unirea Urziceni), mănușile de box folosite la ultimul meci la profesioniști de Mihai Nistor și paleta personală a multiplei campioane europene Eliza Samara, campania continuând.

SURSA: g4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *