vestibune.com începe să adune într-o rubrică online, începând de astăzi, micii (sau marii) eroi ai zilei, oameni care fac ceva pentru comunitatea lor, fără ca aceasta să le fi cerut și fără să aștepte ceva în schimb pentru gestul lor. Sunt semenii noștri care nu uită că puterea de a trece peste greutăți se găsește în fiecare dintre noi și că a face bine în jur în asemenea momente, la un moment dat poate însemna a salva vieți. Tuturor acestor eroi ai zilei LE MULȚUMIM!

Speranța Găla are 75 de ani, este din satul Brădiceni, județul Gorj și toată viața a fost croitoreasă. Pensionară acum, femeia nu a putut rămâne indiferentă în fața crizei create de pandemia de coronavirus, așa că a sărit în ajutorul micii comunități din care face parte.

A adunat materialele pe care le-a găsit acasă, s-a așezat la mașina de cusut și a început să facă măști. După primele cinci cusute, a ieșit în fața porții și a început să își strige vecinii pentru a le împărți.

”A început să coasă măști și să le împartă acum o săptămână celor care treceau pe drum. Toți au acceptat fericiți. Am văzut-o, întâmplător, în urmă cu două zile și i-am făcut o fotografie! Chiar m-a mișcat gestul!” a declarat pentru G4Media.ro Daniela Oprica, vecina doamnei Speranța, cea care ne-a și spus povestea măștilor făcute cadou.

Continuarea articolului pe g4media.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *