În contextul pandemiei de Covid-19, tot mai multe ONG-uri se implică activ și ajută comunitățile defavorizate, categoriile cele mai expuse și mai vulnerabile.

Este cazul Fundației Conservation Carpathia, care vine în sprijinul comunităților din Rucăr, Lerești, Dâmbovicioara, Valea Mare-Pravăț, Stoienești, Cetățeni, Nucșoara, Arefu, toate din județul Argeș și Runcu, Moroieni, județul Dâmbovița. Fundația anunță pe contul de Facebook că oferă persoanelor în vârstă fără nicio formă de ajutor, 500 de pachete săptămânal cu produse alimentare și de igienă de bază.

Fundația Conservation Carpathia (FCC) a fost fondată în în anul 2009 de către 12 filantropi și conservaționiști cu scopul de a opri tăierile ilegale de pădure, precum și pentru a conserva o suprafață mare a pădurilor din Carpați, sub forma unei zone complet protejate, pentru generațiile viitoare. Acest lucru se face prin cumpărarea terenurilor și cesionarea drepturilor de vânătoare, pentru protecția completă a tuturor elementelor naturale, din bani privați și publici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *