Clubul 4rooms din Brașov se transformă în spațiu pentru persoanele fără adăpost pe perioada pandemiei. Într-o postare pe pagina de Facebook, reprezentanții clubului îi încurajează pe brașoveni să redirecționeze persoanele fără adăpost către clubul 4rooms.

„Am decis să ne implicăm activ în comunitatea noastră. Să fim împreună și la greu, nu numai la distracție. Acum câteva zile am decis să deschidem ușile clubului pentru a umple 4rooms de data asta nu cu petrecăreți, ci cu oamenii străzii.
NU este o glumă, este o realitate. Ne-am strâns o gașcă de prieteni și ne-am organizat pentru a pune planul în aplicare. Ne-am întâlnit cu domnul primar, cu d-na directoare de la DAS, am făcut transformările necesare în locație pentru a putea deveni adăpost pe perioada pandemiei, am instalat dușuri, am scos toată aparatura și băutura (că prea era atmosferă de party și ne bătea gândul să rămânem și noi :)) în izolare acolo), am transformat locația într-un loc safe de carantină, am pus la dispoziție produse de igienă personală, haine și papuci de la prieteni, o masă caldă.
Centrele de la Direcția Asistenței Sociale sunt pline ochi, la UPU prioritate ar trebui să fie oamenii cu boli grave sau trierea celor infectați cu virusul COVID19, nu cu oamenii adunați de Poliția locală de pe străzi”.

De asemenea, restuarantul Platinvm a decis să se implice în activitatea celor de la 4Rooms.

„Restaurantul nostru se alătură și susține prin toate mijloacele disponibile campania pornită de catre prietenii nostri – vecinii de la 4rooms, în colaborare cu Primăria Municipiului Brasov, librăriile Bookcity și 24 Fun. Vom oferi zilnic mesele persoanelor fără adăpost găzduite de clubul vecinilor de la 4Rooms. Dorim să mulțumim tuturor angajaților noștri (dar nu numai), care s-au oferit să ajute în mod voluntar în această campanie dedicată oamenilor străzii.

SURSA: bizbrasov.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *