În această perioadă în care se recomandă distanțarea socială, românii au nevoie mai mult decât oricând de medici și de informații, așa că este esențial ca întrebările medicale să-și găsească răspunsuri concrete, chiar dacă pacienții nu pot ajunge fizic în cabinetul medicului.

Impulsionată de criza generată de coronavirus, telemedicina devine astfel singura opțiune pentru mii de români care au nevoie de servicii medicale.

Iată clinicile și aplicațiile unde puteți beneficia de consultații online în sistem de videoconferință sau chat live:

  • Sistemul Medical MedLife lansează serviciul de consultanță medicală online prin videoconferință. Ca urmare a introducerii acestui nou serviciu, pacienții vor putea interacționa cu medicii specialiști prezenți în clinicile MedLife și online
  • Medicover lanseaza in premiera MediCall – primul sericiu video online din Romania, dezvoltat de Medicover in parteneriat cu Atlas, cu ajutorul caruia poti beneficia de opinii specializate, oferite de medici
  • În contextul generat de evoluția pandemiei COVID-19 și în deplin acord cu măsurile impuse de către autorități, Rețeaua de sănătate Regina Maria le asigură abonaților posibilitatea de a accesa în continuare serviciile medicale de care au nevoie, prin platforma online Clinica Virtuală.
  • Centrul Medical Emerald pune la dispoziția pacienților chat live cu echipa medicală pe www.emeraldmed.ro, dar și un număr dedicat pe WhatsApp pentru solicitări de intrare în contact cu medicii – atât pentru transmiterea unor documente/analize, cât și pentru sfaturi legate de medicamentație – 0739675688.
  • Aplicația Femyo, dedicată actualelor și viitoarelor mame, oferă acces imediat la medici specialiști. 20 de medici din diverse specialități răspund pe loc întrebărilor.

SURSA: wall-street.ro


Clinica Domnița Chiajna își asigură pacienții de susținere prin consiliere telefonică și online, punându-le la dispoziție o adresă de email și un număr de telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *